Les cuines són un centre genial de relacions i educació: d’aquí surten les plats més estimats i també els que menys entusiasme desperten. Proposem compartir aquest espai de diversió i complicitat per descobrir, aprendre i col·laborar entre pares i fils.
Incloure els nens al preparar els àpats familiars contribueix a la seva creativitat i a l’educació dels seus gustos i hàbits; a més a més desenvolupa l’autoestima, l’autonomia i la responsabilitat.
Els més petits poden començar a col·laborar amb tasques senzilles, a mida que creixen assumeixen reptes més grans, i quan siguin adolescents sabran anar més enllà dels congelats i el microones.
Els tallers son sempre pràctics. Escollim ingredients sans i els utilitzem en receptes atractives. Ensenyem tècniques senzilles i bàsiques, i involucrem als pares perquè ajudin i mostrin qüestions més complicades.
Al gener, febrer i març, estarem a Aula Gastronómica del Casal Torreblanca de Sant Cugat
+info