La transversalitat educativa és el fil conductor de Cooking Languages, i per tant els nostres tallers tenen com a objectiu entrellaçar i treballar continguts educatius diferents dins de una sola sessió:
Els tallers son totalment pràctics i es dissenyen amb els tutors responsables per assegurar que es cobreixen totes les vessants de l’aprenentatge:
Idioma
Pràctica de les estructures i vocabulari corresponent al curs i nivell d’anglès dels alumnes.
Les receptes
S’utilitzen ingredients normals de temporada, que hi són a l’abast de tothom; es prioritza el consum de fruites i cereals. Proposem receptes sanes que mostren un consum sostenible i saludable. Les tècniques i eines s’adapten a l’edat dels alumnes i a la disponibilitat – o no – de cuina al centre escolar.
Els continguts
Treballem aspectes nutricionals a diferent nivells de complexitat segons el curs. Juntament amb el professorat també podem escollir receptes que mostrin processos de la natura, o que ajudin a entendre aspectes socials, geogràfics o històrics.
Dades tècnics
Curs: des de 1é de primària fins a 4t de secundària.
Nivell d’anglès: des de principiants.
Número de alumnes per taller: 12-15.
Duració de la activitat: 90 minuts.
Preu: segons programació.