Cuinar m’ha acompanyat durant tota la meva vida. He ensenyat a gaudir del menjar als que m’envolten; no només als meus fills, sinó també als seus amics i als meus. Tinc passió per experimentar, innovar i compartir els meus plats; el meu objectiu és que cuinar i menjar sigui un plaer que ens porti a un món diferent cada dia. A l’Índia, al Marroc, a …
L’origen remot de les meves classes probablement va ser les compres que realitzava al mercat sense conéixer l’idioma
Vaig aprendre anglès de joveneta vivint als EUA, després vaig estudiar magisteri i filologia anglesa. He treballat sempre en entorns internacionals i sé com és de necessari parlar idiomes correctament. La meva cuina s’alimenta de la diversitat, explora el món amb curiositat i respecte, i intenta comprendre’l.
Quan vaig arribar a Barcelona, per practicar la tremenda gramàtica catalana que aprenia a classe, me n’anava als mercats i comprava en “català”; ningú em coneixia, i per tant, no passava vergonya quan cometia errors o em corregien molt amablement. Potser, va ser l’origen remot de les meves classes de cuina en anglès.